Web Analytics Made Easy - Statcounter

اغتشاشات روزهای گذشته در اصفهان خسارات سنگینی را به زیرساخت‌های شهری و اماکن و اموال عمومی وارد کرد. ۲۹ آبان ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۲ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، اغتشاشات اخیر که با سوء استفاده عده‌ای فرصت طلب و آشوبگر از مطالبات مردمی پیرامون افزایش قیمت بنزین رخ داد در اصفهان خسارات بسیاری به جا گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناآرامی‌های اصفهان از یک اعتراض مردمی آغاز شد و کم کم با جدا شدن صف مردم از آشوبگران و چهره اغتشاشگران نیز مشخص شد.

آشوبگران در دو، سه روزی که اقدام به ملتهب کردن فضای شهر اصفهان کردند با حمله به زیرساخت‌های شهری، بانک‌ها، ادارات مختلف از جمله مخابرات، موسسات قرض الحسنه، مدرسه علمیه، ایستگاه‌های مترو، اتوبوس‌های شهری، اموال عمومی، خودروهای شهروندان، ساختمان‌ها و فضای سبز و .. دست به تخریبی بی سابقه زدند.

قدرت اله نوروزی شهردار اصفهان درباره میزان خسارات وارده به زیرساخت‌های شهری اظهار داشت: اغتشاشات دو روز گذشته خسارت‌های سنگینی را به زیرساخت‌های شهر اصفهان وارد کرده است. براین اساس تخریب تعدادی از ایستگاه‌های خط یک قطارشهری اصفهان، آتش زدن اتوبوس‌های شهری و تخریب چراغ‌های راهنمایی و رانندگی را شاهد بودیم.

معاون سیاسی استاندار کردستان: حساب مردم ولایتمدار کردستان از اغتشاشگران و آشوبگران جداستاغتشاشگران ‌در کرج "اسلحه و شمشیر" به همراه داشتند / تلاش یکی از لیدرها‌ برای بستن آزادراه تهران ـ کرجفرماندار خمین در گفت‌وگو با تسنیم: ‌اغتشاشات خمین ‌سازمان‌یافته بود‌

وی با بیان اینکه علاوه بر زیرساخت‌های حمل و نقل و ترافیک شهر، شاهد آتش زدن تعداد زیادی از بانک‌ها، درختان و فضای سبز و.. بودیم، گفت: با توجه به حجم خسارت‌های وارده، بازسازی امکانات و تجهیزات تخریب شده به زمانی طولانی نیاز دارد.

شهردار اصفهان تصریح کرد: هزینه اینگونه تخریب‌ها متوجه مردم است، راه ارائه اعتراض تخریب اموال عمومی و آشوب نیست و هرکس اگر اعتراضی دارد باید از راه قانونی به نقد و بیان اعتراض خود بپردازد.

وی با اشاره به برآوردهای اولیه خسارات وارد شده به زیرساخت‌های شهری گفت: بیش از 300 میلیارد تومان برآورد اولیه خسارات است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اصفهان نیز با اشاره به آغاز فعالیت مترو پس از 2 روز توقف گفت: به دنبال این هستیم که در اسرع وقت فعالیت کامل خط یک مترو راه اندازی شود. خطوط اتوبوس رانی فعال است اما سرفاصله ها زیادتر شده است البته تعداد دستگاه‌های فعال در سطح شهر را نسبت به روزهای گذشته افزایش داده‌ایم.

علیرضا صلواتی بیان کرد: به دنبال این هستیم که خدمات حمل و نقل عمومی را بهبود داده و با رفع مشکلات بهترین خدمات را به شهروندان ارایه دهیم.

وی درباره توقف فعالیت تعدادی از چراغ‌های راهنمایی و رانندگی گفت: به دنبال حوادث اخیر تعدادی از تجهیزات راهنمایی و رانندگی تخریب شده است، این چراغ‌ها قیمت بالایی دارد و تهیه آنها به طول می‌انجامد، اما در تقاطع هایی که مشکلات قابل حل است را پیگیری کرده و در حال تعمیر و بازگردادن چراغ ها به چرخه فعالیت هستیم.

صلواتی گفت:کار بازسازی موقت تجهیزات ترافیکی 15 تقاطع اصلی شهر تمام شده و بازسازی موقت 15 تقاطع دیگر تا 48 ساعت آینده انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: شرکت بهره برداری مترو نیز به دنبال حل مشکلات مترو هستند، 5 ایستگاه دچار تخریب شده که در حال بازسازی هستند.

مدیرعامل شرکت اتوبوس رانی اصفهان و حومه نیز اظهار داشت: روزهای شنبه و یک‌شنبه هفته جاری نزدیک به 80 دستگاه اتوبوس شرکت واحد دچار سوختگی جزئی و یا حریق کامل شد.

قدرت افتخاری با اشاره به میزان خسارات وارد شده به شرکت واحد اتوبوس رانی، افزود: برآورد دقیقی از این موضوع صورت نگرفته است، اما نزدیک به 50 میلیارد تومان خسارات به اتوبوسرانی وارد شده است.

انتهای پیام/162/ش

R41346/P/S6,51/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۱۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ علت خرید اتوبوس شهری از چین | تفاوت اتوبوس داخلی با چینی چقدر است؟

همشهری آنلاین- مهدی اسماعیل پور: شهردار تهران در جریان بخشی از صحبت هایش در جلسه شورای اسلامی شهر تهران و در پاسخ به برخی از اعضا که ایراد ها و انتقاد هایی از قرارداد منعقد شده با طرف چینی داشتند، توضیحاتی را ارائه کرد که بخشی از آن در قالب یک ویدئوی کوتاه با عنوان " چرا ناراحتند؟" در فضای رسانه و مجازی دست به دست می شود. علیرضا زاکانی در این برش کوتاه از صحبت هایش می گوید: «چرا ناراحتند که قرار است ما ماشین با کیفیت ارزان در اختیار مردم قرار دهیم؟ خودرویی که ما در چین با تامین قطعات آن درشهر تهران قرارداد بستیم ۲۲۰ هزار یورو است. جرم ما این است که پا در کفش عده ای کرده ایم که اصلا علاقه ندارند تا بازی شان در کشور بهم بخورد.»

اتوبوس برقی داخلی ۱۵ میلیارد، نه ۱۲ میلیارد تومان

از جمله موارد و شبهات مطرح شده در این رابطه قیمت اتوبوس برقی داخلی است و مدعی شده اند که برخلاف آنچه که شهردار تهران گفته است، قیمت داخلی این خودرو ها ۱۲ میلیارد تومان و معادل ۱۸۱ هزار یورو است! نکته اول؛ کلانشهر در فروردین ماه امسال با کمک دولت از ۴۰ اتوبوس برقی داخلی رونمایی کرد،در همین رابطه علی قاسم‌پور عضو شورای اسلامی شهر کرج که این قیمت هر دستگاه اتوبوس برقی را ۱۵ میلیارد تومان اعلام کرده است، نه ۱۲ میلیارد تومان که این روزها برخی ها روی این قیمت مانور می دهند.

قیمت اتوبوس های برقی داخلی ۳۳۳ هزار یورو

با توجه به نرخ یورو در ارز مبادله ای در این روزها که حدود ۴۵ هزار تومان است، حتی معادل ارزی همان قیمت ۱۲ میلیارد تومان ادعایی هم ۲۶۶ هزار یورو می شود، اما افرادی که به شهردار تهران ایراد گرفته اند ومثلا نکته بین هستند، معادل ارزی این مبلغ را ۱۸۱ هزار یورو به خورد مخاطب خود می دهند! حالا اگر معادل ارزی همین حدود ۱۵ میلیارد تومان قیمت واقعی که عضو شورای اسلامی شهر کرج برای هرکدام از اتوبوس های برقی خریداری شده عنوان کرده است را محاسبه کنیم، رقمی درحدود ۳۳۳ هزار یورو می شود. یعنی تقریبا ۱۵۲ هزار یورو کمتر از قیمت واقعی!

۳۲۳ هزار یورو قیمت درج شده در قرارداد

حالا این حساب و کتاب های فرضی را کنار می گذاریم و برای پی بردن به اصل ماجرا سراغ برگه قراردادی می رویم که در وزارت کشور به امضا رسیده است. در این برگه مبلغ قرارداد هر دستگاه اتوبوس برقی داخلی ۳۲۳ هزار یورو است. این در شرایطی است که قیمت هر دستگاه اتوبوس برقی ساخت چین جدا از اینکه کیفیت و خدمات پس از فروش بهتری دارد، ۲۲۰ هزار یورو است؛ یعنی حدود ۱۰۳ هزار یورو ارزان تر!

اتوبوس های چینی حدود ۵ میلیارد تومان ارزان تر

به عبارت دیگر تفاوت ریالی اتوبوس برقی داخلی و چینی جدا از دیگر فاکتورها از جمله کیفیت، خدمات پس از فروش و سرعت تحویل، به نرخ امروز حدود ۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیارد تومان ارزان تر است. اینکه شهردار تهران اعلام کرده اتوبوس های چینی ارزان تر از نمونه های داخلی است حرف امروز نیست. زاکانی در اول اسفند سال گذشته هم عنوان کرده بود که تفاوت قیمت اتوبوس‌های برقی چینی با اتوبوس‌های برقی داخلی بین حدود ۵ میلیارد تومان در هر اتوبوس است، در این رابطه گفته بود: «اتوبوس‌های چینی به مراتب ارزان‌تر از اتوبوس‌های داخلی هستند.»

کلاهی که می‌خواهند بر سر مردم بگذارند

به این ترتیب مشخص می شود که مخالفان و منتقدان سیاسی شهرداری و البته افرادی که منافع شان با بحث واردات خودروی ارزان قیمت و با کیفیت تر چینی به خطر افتاده تلاش دارند تا به مخاطبان و افکار عمومی القا کنند که با قرارداد چین کلاه گشادی بر سرشان رفته است و خرید اتوبوس های برقی بی کیفیت و گران تر مونتاژکاران داخلی به سرعت تحویل بسیار پایین به سود تهران و تهرانی ها است! در واقع کسانی که می‌خواهند سر مردم کلاه بگذارند و در راستای منافع خودشان از جیب مردم پول بردارند همان هایی هستند که برای کنسل شدن قرارداد واردات خودرو و اتوبوس برقی از چین تلاش می کنند و دست و پا می زنند!

کد خبر 848534 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها حمل و نقل خودروی برقی علیرضا زاکانی اتوبوس - شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه شهرداری شهردارى تهران تهران مافیا

دیگر خبرها

  • سیلاب در غور خسارات مالی برجای گذاشت
  • اجرای مدیریت یکپارچه شهری، اساسی ترین مسئله شوراها
  • تعدادی از اتوبوس‌های حمل و نقل عمومی به دلیل نبود راننده پایه یک در پارکینگ‌ها مانده است
  • مطالبات اراضی شهری شهرداری پرداخت شود
  • توسعه زیرساخت‎‌های شهری و توانمندی‌سازی شهروندان راهکار رویایی با بحران‌ها است
  • خسارت ۱۰۰۰ میلیاردی بارش‌های اخیر به بخش کشاورزی جنوب کرمان
  • ضعف شدید پیشاهنگی کرج در زیرساخت‌های شهری
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی تهران
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی
  • ۵ علت خرید اتوبوس شهری از چین | تفاوت اتوبوس داخلی با چینی چقدر است؟