Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه عوامل فتنه، سوار بر موج فقر و بیکاری و کمبود درآمد مردم شدند، گفت: در پشت پرده این حرکات، شبکه‌های خارجی و داخلی نفوذ هستند که در مراکز تصمیم سازی و تصمیم گیری تاثیر بسزایی دارند. ۲۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۹ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

حجت الاسلام احمد سالک در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان اظهار داشت: ریشه حوادث اخیر در چهار بخش است، یکی تحلیل نسبت به ریشه‌های این مسئله که ما از اول انقلاب تا الان شاهد آن هستیم و امروز آن عوامل به تکامل رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ریشه اصلی و طراح اصلی این موضوعات، صهیونیست است که لبنان و عراق را مقدمه کشورمان قرار داد.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ماهیت این حادثه با فتنه‌های سال 78 و 88 تفاوت بسیار زیادی دارد. برای مثال، در فتنه سال 88، در چند میدان تهران و مناطق دیگر تجمع کردند، ولی این بار، فتنه و عوامل فتنه در تمام استان‌ها و شهرستان‌ها ورود پیدا کردند.

سالک تصریح کرد: نکته دوم را می‌توان سوء استفاده از موضوعی دانست که نیازمندی و طلب مردم است. عوامل فتنه، سوار بر موج فقر و بیکاری و کمبود درآمد مردم شدند و می‌توان گفت افزایش قیمت بنزین، بنزینی شد بر احساسات تمام مردم و با سوء استفاده عوامل خارجی از این موضوع، شاهد به بار آمدن خسارات بسیار زیاد مادی، کشته شدن افراد بی گناه و مسائل دیگر شدیم.

وی خاطرنشان کرد: نکته سوم، بررسی عوامل اعلام افزایش قیمت بنزین است. باید اعلام شود که آیا این عوامل، دارای حساب و کتاب بوده است یا خیر.

جریان امید تلاش می‌کند خودش را از عملکرد ناموفق دولت جدا کندبسیج دانشجویی دانشگاه تبریز| آسیب زدن به بیت المال و شعارهای ساختارشکنانه صدای مردم نیستلیدرهای اغتشاشات اخیر استان کرمانشاه شناسایی و دستگیر شدند

عضو فراکسیون ولایی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: به نظر من، کارشناسی دقیقی در رابطه با مسئله افزایش قیمت بنزین صورت نگرفته است، به این دلیل که قبل از اعلام افزایش قیمت بنزین، نه مردم را آماده کردند و نه مدیران مربوطه را آموزش دادند و به یک باره، در ساعات پایانی 24 آبان، اعلام کردند بنزین گران شده است و همه باید از این گرانی حمایت کنند.

وی گفت: در بیان نکته آخر، می‌توان از سوءاستفاده عوامل فتنه از وجود خانم‌ها و جوانان نام برد. این عوامل، خانم‌ها و جوانان را به میدان کشیدند و سطح عملیات خود را، در سطح دبیرستانی‌‌ها و نوجوانان تقلیل دادند.

سالک در رابطه با راه حل‌های بیرون رفتن از امثال این فتنه‌ها افزود: با محاکمه کردن عوامل چنین حرکتی در دولت و غیر دولت، و همچنین استقامت و مقاومت در برابر این نوع توطئه‌ها، می‌توان از فتنه‌های اینچنینی به سلامت بیرون آمد.

انتهای پیام/ ت

R41346/P/S6,51/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۷۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله معترضان گرجستانی به پارلمان در اعتراض به لایحه «عوامل خارجی»

معترضان شامگاه چهارشنبه در تفلیس، پایتخت گرجستان با پلیس درگیر شدند و سعی کردند به پارلمان این کشور نفوذ کنند. این در حالیست که تظاهرات شدید علیه لایحه جنجالی «عوامل خارجی» ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، جمعیت زیادی از معترضان گرجستانی برای دومین شب متوالی در مقابل ساختمان پارلمان تجمع کردند و فعالان پرچم گرجستان و اتحادیه اروپا را در دست داشتند. آنها با لایحه‌ای مخالف هستند که سازمان‌هایی را که بیش از ۲۰ درصد بودجه خود را از خارج دریافت می‌کنند، مجبور می‌کند به‌عنوان «عامل خارجی» ثبت‌ شوند. نمایندگان مجلس روز چهارشنبه این لایحه را تصویب کردند.

گروهی از معترضان که برخی از آنها ماسک‌های اسکی به صورت داشتند، نرده‌های امنیتی را برچیدند و سعی کردند به داخل محوطه پارلمان گرجستان نفوذ کنند. افسران پلیس با ماشین‌های آب‌پاش و اسپری فلفل به مقابله پرداختند و تلاش داشتند معترضان را از نزدیکی درب‌های ورودی دور کنند.

همچنین تصاویری ویدیویی از برخی از معترضان منتشر شده که با ماموران درگیر شدند و در برابر دستگیری مقاومت می‌کنند. به گزارش شبکه اول گرجستان، معترضان سنگرهایی برپا و چندین جاده را در مرکز تفلیس مسدود کرده‌اند.

«الکساندر داراخولیدزه» معاون وزیر کشور گرجستان به خبرنگاران گفت در مجموع ۶۳ معترض به اتهام اغتشاش شامگاه چهارشنبه بازداشت شده‌اند. حزب اپوزیسیون پیشرو طرفدار غرب موسوم به «جنبش ملی متحد» گفت رهبر آن «لوان خابیشویلی» در ساعات اولیه روز چهارشنبه توسط پلیس برای مدت کوتاهی «ربوده» و مورد ضرب و جرح قرار گرفت. خابیشویلی اواخر همان روز با بانداژ روی بینی و پیشانی خود در جلسه پارلمان شرکت کرد.

به گزارش راشا تودی، اپوزیسیون این لایحه بحث‌برانگیز را «قانون روسیه» می‌نامد و این قانون را با قانونی که در سال ۲۰۱۲ در روسیه تصویب شد و از آن زمان گسترش یافته است، مقایسه می‌کند. معترضان اصرار دارند که دولت از این قانون برای برچسب زدن به رسانه‌های مستقل و مجازات مخالفان استفاده خواهد کرد.

انتهای پیام  

دیگر خبرها

  • علت افزایش قیمت ریالی حج بالارفتن نرخ ارز در کشور است
  • حساسیت هایی که در نماینده، روشنفکر و مردم نیست
  • «رخنه» سریالی درباره امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ
  • حمله معترضان گرجستانی به پارلمان در اعتراض به لایحه «عوامل خارجی»
  • دروغ؛ رکن اساسی رسانه روباه پیر
  • افزایش ۹۰ درصدی تردد مسافر از پایانه مرزی بیله سوار
  • ورود مسافران خارجی از مرز بیله‌سوار ۱۰۳ درصد افزایش یافت
  • برای فروش سفره یکبار مصرف چه باید کرد
  • بنزین در امارات گران می‌شود
  • پلیس و معترضان گرجستانی در تفلیس درگیر شدند